16 Nisan 2013 Salı

Prag Zoo'ya gittik biz.

Gönderen hayalieren zaman: Salı, Nisan 16, 2013



prag zoo

prag hayvanat bahçesi



Prag zoo, programımızda yarım gün kalınca gitmeye karar vermiştik. Halen Prag deyince aklıma internet  sitelerinde o güzel sesler gelir ve arada açar dinlerim. :) Hem çok dinlendiricidir hem de özlem giderir.
Bu yazıyı okurken mutlaka arka fonda sizde dinleyin derim. Dinlenmek için buraya tıklayınız :) Ayrıca internet sitelerinde 24 saat izleyebileceğiniz canlı kameralar da var. Gitmeden önce günlük programlarına göz atmayı unutmayın. Metro ve otobüs ile ulaşımı da gayet rahat. C metro istasyonu Nadrazi Holesovice'den 112 no'lu otobüs ile son duraktan ulaşabilirsiniz.



Klasik hayvanat bahçesi anlayışımızdan daha farklı olarak her canlının kendi şartlarına uygun olarak daha çok bir yaşam alanı gibi inşa edilmiş ve yeşil ortamı ile dinlenmek için de güzel bir alternatif.

prag zoo

prag zoo


Girişte cüzzi bir ücret ile aldığımız harita tam çocuklar için ve görmek istediğiniz bölüme ulaşma yollarını çok net gösteriyor.Arada atıştırma-mola yerleri var ama aç kalmamak için yanınızda bir şeyler getirmelisiniz .

Forbes Traveller Magazine dergisi de dünyanın en iyi hayvanat bahçesi listesinde göstermiş ben gittiğim için memnun kaldım hatta biz çocuksuz bir aile olarak gittik ve memnun kaldık.
prag zoo


prag zoo

prag zoo






2 yorum :

Adsız dedi ki...

İçim açıldı bu yağmurlu hava da ohhh misss bigün çocukları alıp beraber gideriz inşallah hülyam :) Şerife

hayalieren dedi ki...

İçimi ısıttı, yüzümü gülümsetti bu dilek... :) ne güzel olur du...

Yorum Gönder

 

Hayat gezince
güzel...
Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea